Dobrodošli na nove stranice najromantičnije nakladničke kuće u Hrvatskoj!

Naklada Neptun na Interliberu 2019.

Hvala svim našim čitateljicama i čitateljima koji su nas posjetili na ovogodišnjem Interliberu!  Bilo nam je veliko zadovoljstvo popričati s vama, čuti vaše dojmove o našim izdanjima te prijedloge knjiga i autorica koje biste voljeli čitati.

Također, kao što smo obećali na Interliberu svima koji su nas zvali telefonom ili slali upite putem elektronske pošte ili na Facebooku, odlučili smo sve naše kupce do 15. 12. 2019. počastiti interliberskim cijenama. Pogledajte našu ponudu i izaberite nešto za sebe!

Najnoviji naslovi

Klub knjige

Članovi Kluba nemaju nikakvu obavezu kupnje knjiga u budućnosti, već samo pogodnosti u vidu nižih klupskih cijena za svaku kupljenu knjigu.

Popusti, ovisno o naslovu iznose do i više od 70%, a osigurali smo i dodatne količinske popuste na klupske cijene.

Iz našeg blogića

Naklada Neptun preporučuje

Knjige naručite uz klupske popuste na našim stranicama, telefonski na broj 098 385 559 ili 091 4834 525 ili ih potražite u boljim knjižarama!
Uz snižene klupske cijene naših knjiga vrijede i dodatni količnski popusti od 5% za tri ili četiri, a 10% za pet i više knjiga.
Za plaćanje e-bankinom, virmanom ili uplatnicom, za sve narudžbe od minimalno 99 kuna DOSTAVA REDOVNOM POŠTOM JE BESPLATNA!
Doplata dostave za plaćanje pouzećem ili preporučenom pošiljkom iznosi 20 kuna po narudžbi.

X