Dobrodošli na nove stranice najromantičnije nakladničke kuće u Hrvatskoj!

Naklada Neptun na Interliberu 2019.

Hvala svim našim čitateljicama i čitateljima koji su nas posjetili na ovogodišnjem Interliberu!  Bilo nam je veliko zadovoljstvo popričati s vama, čuti vaše dojmove o našim izdanjima te prijedloge knjiga i autorica koje biste voljeli čitati.

Klub knjige

Članovi Kluba nemaju nikakvu obavezu kupnje knjiga u budućnosti, već samo pogodnosti u vidu nižih klupskih cijena za svaku kupljenu knjigu. Popusti, ovisno o naslovu iznose do čak 50 posto, a osigurali smo i dodatne količinske popuste na klupske cijene.

Iz našeg blogića

Naklada Neptun preporučuje

Gdje mi je psihijatrica?

Autor: Marilena Dužman

Moje ime je Marijana i život mi se upravo okrenuo naglavačke. A onda me, nogirala moja vlastita psihijatrica.  Ne vjerujete? Onda pročitajte ovu knjigu…

Opsidijan

Autor: Marilena Dužman

Drž’te se, polijećemo. Slijećemo na Tenerife. Naša avantura počinje. Čoksi i Belas, dvoje neobičnih ljudi koji dijele uspomene, uspone i padove shvaćaju da njihova priča tek počinje.

Knjige naručite uz klupske popuste na našim stranicama, telefonski na broj 098 385 559 ili 091 4834 525 ili ih potražite u boljim knjižarama!
Uz snižene klupske cijene naših knjiga vrijede i dodatni količnski popusti od 5% za dvije ili tri knjige, a 10% za četiri i više knjiga.
Za plaćanje e-bankinom, virmanom ili uplatnicom DOSTAVA REDOVNOM POŠTOM JE BESPLATNA!
Doplata dostave za plaćanje pouzećem ili preporučenom pošiljkom iznosi 20 kuna po narudžbi.

X