Akcija!

Kako udovoljiti princu

89,00kn 59,00kn

ISBN 978-953-58457-5-1
Format: 14 x 20 cm
Broj stranica: 358

SKU: 6 Kategorija: Oznaka: Product ID: 958

Opis

Autorica bestselera Sabrina Jeffries donosi vam vatrenu priču od jednom od trojice polubraće koju plemstvo nerado prihvaća u svom društvu i njegovoj prilično neočekivanoj strastvenoj vezi.

Predivna lady Regina Tremaine nije bez razloga dobila nadimak Nemilosrdna dama, jer prosaca je bilo napretek, no sve ih je redom odbila zbog mračne tajne zbog koje se ne želi udati. Njezin brat, mladi i zaljubljeni vojvoda, udvara se Louisi North. A i Louisa ima brata, i to ne bilo kakvog, već zlogasnog Zmajskog Vikonta.

Marcus North, nezakoniti sin princa od Walesa i vikont Draker ima reputaciju čudovišta koje osvaja žene i zatim ih drži zarobljene u svom dvorcu, čineći s njima što ga je volja. Takve glasine izbacile su ga iz visokog društva, a na Regininu molbu da dopusti njezinom bratu udvarati se njegovoj sestri, Zmajski Vikont odgovara u svom stilu – može, ukoliko se ja mogu udvarati vama!

Pitanje je jednostavno – mogu li Ljepotica i Zvijer preživjeti pravo udvaranje uz snažnu strast koja prijeti izazvati skandal stoljeća?

Dodatne informacije

Težina 0.42 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kako udovoljiti princu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

X