Akcija!

Skandalozni brak lady Isabelle

119,00kn 99,00kn

ISBN 978-953-8126-12-3
Format: 14 x 20 cm
Broj stranica: 320

SKU: 22 Kategorija: Oznaka: Product ID: 1519

Opis

Samo se jedan muškarac može nositi s ovakvom ženom – njezin skandalozni muž.

Prije šest godina, osamnaestogodišnja lady Isabella Scranton sablaznila je cijeli London pobjegavši sa svojeg debitantskog bala s ozloglašenim slikarom Macom Mackenziejem, za kojeg se udala te iste noći. Tri godine poslije, ponovno je šokirala londonsko društvo – ovaj put pobjegavši od svoga muža.

Sada se Mac ponovno pojavio u njenom životu. Jednako je šarmantan i karizmatičan i ima samo jedan cilj; ponovno zavesti Isabellu i vratiti je u svoj život i svoj krevet – pa makar se morao ponašati kao pravi gospodin. No nakon što ga je iznenadila ponudivši mu pozirati gola za njegove erotske slike, nije više mogla potiskivati nagomilanu žudnju za tim dekadentnim razvratnikom, niti odolijevati nježnim dodirima njegovih vještih umjetničkih ruku.

Netko ih je, međutim, pozorno pratio. Opasni krivotvoritelj Macovih slika bacio je oko i na Isabellu, odlučivši postati njezin zaštitnik. Mac se zavjetovao da se više nikada neće odvajati od Isabelle, što god njegova ponosna i nezavisna žena mislila o tome.

Dodatne informacije

Težina 0.42 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Skandalozni brak lady Isabelle”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

X