Smut – Kako smo napisali erotski ljubić

99,00kn 89,00kn

ISBN 978-953-8126-14-7

Format: 14,8 x 21 cm

Broj stranica: 304

SKU: 23 Kategorija:

Opis

Što se dogodi kad se vrući prizori sa stranica knjige presele u pravi krevet?

Blake Crawford samo želi položiti kreativno pisanje, diplomirati poslovnu ekonomiju i preuzeti od oca obiteljsku tvrtku kako bi je pokušao izvući iz financijskih problema.

Amanda Newland samo želi diplomirati kao najbolja studentica na godini, dovršiti svoj roman i dokazati roditeljima da pisanje knjiga može biti ugledno zanimanje.

Ni Amanda ni Blake ne žele surađivati na završnom radu iz kolegija kreativnog pisanja, no to je upravo ono što su prisiljeni raditi nakon što ih profesorica natjera da zajedno napišu priču. Budući da Amanda Blakea smatra napadnim kretenom (neodoljivog smješka i britanskog naglaska), a Blake misli da je Amanda uštogljena štreberica (koja ima fenomenalnu guzu), njih se dvoje kolju do besvijesti, sve dok ne otkriju da im zajedničko pisanje zapravo ide prilično dobro. Možda su usput otkrili i da se sviđaju jedno drugomu… no to nije bitno.

Kad se njihova suradnja na studentskom projektu pokaže vrlo uspješnom, Amanda i Blake odluče potajno pokrenuti književnu karijeru, odnosno pisati zajedno pod pseudonimom i samostalno objavljivati romane popularnog i unosnog žanra — ljubavne erotike. Naravno, dok smišljaju toliko vrućih prizora za svoje knjige, polako počninju prakticirati ono o čemu pišu i u stvarnom životu. Da, i dalje se svađaju kao pas i mačka, no sada to barem završava divljim pomirbenim seksom.

No čak i kad se počnu zaljubljivati jedno u drugo, ostaje pitanje hoće li njihova svježa veza preživjeti razotkrivanje njihove skandalozne tajne ili su sretni završeci ipak mogući samo u ljubavnim romanima…

Dodatne informacije

Težina 0.375 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Smut – Kako smo napisali erotski ljubić”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

X