Akcija!

Vojvotkinja po mjeri

119,00kn 89,00kn

ISBN 978-953-8126-09-3
Format: 14 x 20 cm
Broj stranica: 338

SKU: 19 Kategorija: Oznaka: Product ID: 974

Opis

Što je vojvodi činiti kad djevojka koja je u svakom pogledu pogrešna za njega postane žena bez koje ne može živjeti?

Griffin York, vojvoda od Halforda, nema ni najmanje želje oženiti se ove sezone – ni bilo koje druge – no njegova ga napasna majka na prijevaru dovuče u „Usidjeličku uvalu“. Ona ucijeni Griffina, koji mora izabrati nevjestu među stanovnicima Vretenaste Uvale. No njezin je sin odluči naučiti pameti i time zauvijek okončati raspravu o ženidbi. Stoga za svoju nevjestu izabere običnu, priprostu služavku.

Pauline Simms, preumorna od probijanja kroz život, ne sanja ni o kakvim vojvodama. Sve što želi jest objesiti svoju pregaču o klin i otvoriti knjižaru. Taj san se čini na dohvat ruke kad joj arogantni, grešno privlačni vojvoda ponudi pravo malo bogatstvo za tjedan dana rada. Njena dužnost je jednostavna: mora pohađati obuku za vojvotkinju koju će voditi njegova majka, što će se pokazati potpunim promašajem.

No u tih tjedan dana u Londonu, Pauline iznevjeri njegova očekivanja. Hrabra, dovitljiva i mudra, rasplamsat će Griffinovu žudnju i proniknuti u najmračnije kutke njegove duše. No neće mu je biti lako zadržati kraj sebe. Ako visoko društvo i prihvati jednu služavku kao vojvotkinju, može li je razvratni vojvoda uvjeriti da mu daruje svoje srce?

Dodatne informacije

Težina 0.450 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vojvotkinja po mjeri”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

X