Close

Savršena žena vojvode od Kilmorgana

11,05 (83,26 kn)

Prijevod: Andrea Holi

ISBN: 978-953-8126-15-4

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 352

SKU: K25 Kategorija: Product ID: 1592

Opis

Lady Eleanor Ramsay jedina zna istinu o Hartu Mackenzieju. Nekoć njegova zaručnica, ona je jedina žena kojoj je otvorio svoje srce.

Hart ima sve – titulu vojvode, bogatstvo, moć, utjecaj, sve što poželi. Sve žene ga žele – njegove su vještine zavođenja legendarne. Ali on je žrtvovao previše da bi zaštitio svoju braću, prvo od njihovog okrutnog oca, a zatim od svijeta. Iskusio je i gubitak – svoje supruge i malenoga sina, te žene koju je volio svim srcem, iako je to shvatio prekasno.

A sada se Eleanor ponovno pojavila na njegovim vratima. I donosi davno snimljene skandalozne fotografije golog Harta. Zaintrigiran izazovom u njezinim plavim očima – i uzbuđen njezinom šarmantnom odlučnošću – Hart se pita je li ga njegova mladenačka ljubav došla uništiti… ili spasiti.

 

 

Dodatne informacije

Težina 0,375 kg
Serijal

1 recenzija za Savršena žena vojvode od Kilmorgana

  1. Naklada Neptun

    “Obožavam Mackenzijeve – baš svakog od njih. Hart Mackenzije je junak iz naših snova… Zgodan je, genijalan, hrabar… i Bože, kako taj čovjek zna voljeti.”~ Sarah MacLean, autorica bestsellera New York Timesa

     “Jennifer Ashley piše o junacima za kakvim žudim kad se sklupčam na fotelji s povijesnim romanom u rukama.” ~ Elizabeth Hoyt, autorica bestsellera New York Timesa

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  • Stavka dodana u košaricu
1
Vaša košarica
Tessa Dare: Romansa u zaboravljenom zamku
Romansa u zaboravljenom zamku
Težina proizvoda:

0.35 kg

Cijena: 12,63 (95,16 kn)
- +
12,63 (95,16 kn)
    Troškovi dostave