Bez nade

99,00kn 89,00kn

Prijevod: Zrinka Budak

ISBN: 978-953-3167-26-8

Format: 14 x 21 cm

Broj stranica: 304

 

Dostupno uz narudžbu

SKU: DN_01 Kategorija: Product ID: 2498

Opis

Dvoje mladih ljudi s teškom prošlošću kreće na strastveno, fascinantno putovanje prema otkrivanju pouka o življenju, ljubavi, povjerenju i, iznad svega, moći izlječenja koju može donijeti samo istina. Sky, učenica četvrte godine srednje škole, upoznaje Deana Holdera, dečka kojega prati glas o promiskuitetnosti ravnoj njezinoj.

Već od prvog susreta on je ispunjava stravom, ali ne može ga izbaciti iz misli. U njemu ima nečega što budi uspomene na njezinu duboko nesretnu prošlost, na vrijeme koje se svom silom trudila potisnuti. Iako ga je čvrsto odlučila izbjegavati, njegovo neumoljivo proganjanje i zagonetni osmijeh slome joj moć obrane i između njih nastane sve čvršća veza. No, Holder cijelo to vrijeme čuva svoje tajne. Kad one budu otkrivene, Sky će se zauvijek promijeniti, a njezino povjerenje prema svijetu moglo i pasti kao žrtva istine…

Colleen Hoover postala je fenomen suvremenog izdavaštva nizom knjiga objavljenim samo u elektroničkom izdanju – no tada su je otkrili književni nakladnici te se vinula se na vrh ljestvice The New York Timesa. Njezino najpopularnije djelo, roman Bez nade, djelo je koje oduzima dah i vraća čaroliju prve ljubavi.

Dodatne informacije

Težina 0.46 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bez nade”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

X