Close

Colleen Hoover

Colleen Hoover već je imala status fenomena suvremenog nakladništva nizom knjiga (Slammed, Point of Retreat, This Girl, Hopeless) objavljenih samo u elektroničkom izdanju kad su ju otkrili književni izdavači uz čiju se pomoć vinula na vrh ljestvice bestellera New York Timesa.

Njezin vrtoglavi uspjeh potakla je književna blogerica Maryse Black ocijenivši autoričin prvijenac Slammed s pet zvjezdica.

Colleen je rođena u 1979. u Teksasu gdje je diplomirala socijalni rad. Prije književnog uspjeha radila je kao učiteljica i socijalna radnica.

Živi u Teksasu sa suprugom i tri sina.

Colleen Hoover

Knjige spisateljice Hoover

Colleen Hoover jedna je od najuspješnijih i najpopularnijih autorica young i new adult romana, a razlog za to najvjerojatnije leži u njenoj sposobnost da čitatelja iznenadi posve nepredvidivim prevratom te nevjerojatnoj vještini kojom budi suosjećanje čak i prema likovima upitnih namjera. Njezini likovi čitatelje zapljuskuju cijelim spektrom ljudskih osobina, braneći im da ih osuđuju čak i kada ih ne bi voljeli voljeti. Stil joj je jednostavan i čitljiv, no prožet dubokim emocijama kojima umješno gradi napetost, što je prema mišljenju mnogih i tajna njezina uspjeha.

“Samo Colleen Hoover može upakirati toliko genijalnosti u samo jednu knjigu”
~ Jaime McGuire, autorica bestsellera Divna propast

“Colleen Hoover donosi nam priču punu emocija. Ostala je dosljedna svoje reputacije autorice koja piše o životnim likovima i njihovim neodoljivim i moćnim pričama.“
~ A Literary Persual

“Da moram pročitati samo jednu knjigu ove godine, bila bi to Opasna ljubav… Ovo je definitivno moja najdraža knjiga svih vremena, a ja takve pohvale ne dijelim olako.”
~ Kayla’s Reads & Reviews

    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrati se u webshop
      Troškovi dostave