Close

Elle Kennedy

Elle Kennedy, autorica bestsellera New York Timesa, odrasla je u predgrađu Toronta u kanadskoj pokrajini Ontario. Diplomirala je engleski jezik na sveučilištu York.

Još je od malih nogu znala da želi biti spisateljica i već je kao tinejdžerica aktivno počela raditi na ostvarivanju svoga sna. Ona voli snažne junakinje, seksi alfa junake i pravu dozu seksualnog naboja i opasnosti koja priču čini zanimljivijom!

Elle obožava komunicirati sa svojim čitateljima.

Posjetite njezinu internetsku stranicu www.ellekennedy.com, ili se predbilježite na njezin newsletter kako biste primali obavijesti o autoričinim novim knjigama i dobivali ekskluzivne isječke iz knjiga. Možete je pronaći i na Facebooku ili je pratiti na Twitter(@ElleKennedy).

Elle Kennedy

Knjige spisateljice Kennedy

Volite li New Adult, morate čitati Elle Kennedy. To govore svi koji su pročitali serijal Off-Campus, a to je bio je i razlog zašto smo upravo nju odlučili izabrati za našu prvu predstavnicu toga žanra. Njezin stil pisanja je toliko artikuliran, duhovit, topao i dirljiv da vas već od prve rečenice potpuno uvlači u priču, a knjiga se ne ispušta iz ruku dok je ne pročitate do kraja. Glavni junaci, četvorica studenata koji igraju hokej tako su neodoljivi da će vam još dugo nakon čitanja ostati zatreskani osmijeh na licu, a svaku ćete knjigu odmah poželjeti pročitati ispočetka.
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrati se u webshop
      Troškovi dostave