Close

Jedna noć s princom

89,00kn

Prijevod: Tereza Milić

ISBN: 978-953-81260-4-8
Format: 14 x 20 cm
Broj stranica: 336

SKU: K015 Kategorija: Oznaka: Product ID: 960

Opis

Treći roman strastvene serije Kraljevsko bratstvo donosi nam priču zloglasnog londonskog zavodnika Gavina Byrnea.

Christabel, ljupka markiza od Havershama, očajnički se pokušava dočepati pisama koja su joj ukradena. Koliko joj je to važno najbolje pokazuje činjenica da se predstavlja kao ljubavnica zloglasnog vlasnika kockarskog kluba Gavina Byrnea kako bi si osigurala ulaz na zabavu na kojoj će nazočiti čovjek koji ima njena pisma.

No kad joj Byrne predloži podučiti je ponašanju prave ljubavnice, ona ne očekuje da će joj se ta škola osobito svidjeti.

Gavin ima svoje tajne razloge – želi pronaći pisma prije Christabel kako bi se osvetio za tragediju iz djetinjstva. No, podučavanje lažne ljubavnice neočekivano razbukta strasti, pa se zamamna udovica ubrzo nađe u njegovoj postelji. Što na kraju pobjeđuje, ljubav ili osveta?

Pročitajte recenzije ove knjige s hrvatskih blogova:

KLJUČ ZA KNJIGU

http://kljuczaknjigu.blogspot.hr/2017/05/reviewrecenzija-sabrina-jeffries-one.html

 

Dodatne informacije

Težina 0.40 kg
Serijal

1 recenzija za Jedna noć s princom

 1. Naklada Neptun

  “Srećom Jeffries ne samo očarava čitatelje scenama punim strasti i živopisnih likova, već sigurno gradi napetost priče do uzbudljivog klimaksa. Pojedinosti o kockanju, ljubavnicama i skandaloznom ponašanju još više obogaćuju scenografiju u kojoj se odvija ova emocionalno bogata priča. Jeffriesini čitatelji bit će kraljevski počašćeni njezinom novom knjigom.” ~ Publishers Weekly

  “Sabrina Jeffries nastavlja pisati knjige s uzbudljivom seksualnom žestinom za koju poželite da traje vječno, a ova knjiga je sjajan primjer za to! Fantastični protagonisti, inteligentni i dinamični dijalozi – Jeffries uistinu nije mogla veličanstvenije završiti svoju fenomenalnu trilogiju Kraljevsko bratstvo.” ~ Historical Romance Writers Site

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrati se u webshop
   Troškovi dostave