Close

Blagdanske novele

29,00kn

Prijevod: Tereza Milić

ISBN: 978-953-58457-6-8
Format: 14 x 20 cm
Broj stranica: 188

SKU: K07 Kategorije: , Oznaka: Product ID: 1094

Opis

Anna Campbell

ZIMSKA ŽENA

Hoće li slučajni susret na Badnjak…
Alicia Sinclair, grofica od Kinvarre, ne može vjerovati da se sudbina tako okrutno poigrala njome. Ona je zapela u snježnoj vrištini Yorkshirea, a otuđeni suprug jedina joj je nada u spas. Tijekom rijetkih susreta, arogantni grof i njegova grofica odnosili su se jedan prema drugom kao neprijateljski raspoloženi stranci. Sada kad je Alicia u njegovoj moći, hoće li on tražiti osvetu zato što ga je napustila? Ili će ovaj mračni, strastveni Škot kojeg je nekoć obožavala imati sasvim druge planove sa svojom tvrdoglavom ženom?

…dati drugu šansu ljubavi?
Sebastian Sinclair, škotski grof od Kinvarre, proveo je deset mizernih godina žaleći zbog pogrešaka koje je učinio sa svojom mladom nevjestom, no nakon duge razdvojenosti, zidove koje su podigli nemoguće je preskočiti. Sve do neočekivanog susreta jedne olujne noći koja ga natjera pomisliti da zidovi nepovjerenja i zatomljene žudnje možda ipak nisu tako nepremostivi. Kad snježna oluja zarobi Sebastiana i njegovu lijepu ponosnu ženu u zabačenoj gostionici, pitanje je čeka li grofa i njegovu tvrdoglavu groficu pravo božićno čudo?

Tessa Dare

JEDNOM DAVNO NA BADNJU NOĆ

Novela iz serije o Vretenastoj Uvali
Violet Winterbottom je tiha djevojka. Ona doduše govori šest jezika, ali rijetko podiže glas. Izdržala je gorko slamanje svoga srca u savršenoj tišini. Gospoda ne opsjedaju njezina vrata.
Sve do noći božićnog bala u Vretenastoj Uvali kad tajanstveni stranac upadne u plesnu dvoranu i sruši se pod Violetinim nogama. Njegova neugledna odjeća i grješno naočit izgled svaku bi razumnu mladu damu natjerali na oprez. On je mokar, promrzao, krvari i govori nekim nepoznatim jezikom.
Samo ga Violet razumije. I zna da on nije ono što se čini.
Ona ima samo jednu noć da razotkrije tajne ove opasno zgodne bitange. Je li on krijumčar? Bjegunac? Neprijateljski špijun? Odgovore mora saznati prije zore, ali njezin će zarobljenik radije zavoditi nego priznati. Da bi saznala njegove tajne, Violet mora otkriti svoje – i otvoriti srce avanturi, strasti i nezamislivome… ljubavi.
Upozorenje: Junakinja će isukati pištolj, junak će psovati na nekoliko jezika, a zajedno će ugrijati hladnu zimsku noć.

Dodatne informacije

Težina 0.27 kg
Serijal

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Blagdanske novele”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrati se u webshop
      Troškovi dostave