Close

Tessa Dare

Višestruko nagrađivana, jedna od najblistavijih zvijezda među autoricama povijesnih ljubavnih romana, Tessa Dare svakom svojom knjigom čitateljima jamči vrhunsku zabavu i užitak.
Njezin lepršav, inteligentan i nadasve duhovit izričaj natjerat će vas da sve romane iz sjajnog serijala o selu Vretenastoj Uvali pročitate u jednom dahu, a njezine ćete likove nedvojbeno obožavati – od junakinja0 koje su možda krhke građe ili naoko
neugledne, no itekako čvrsta i borbena duha, do neodoljivih junaka u koje se jednostavno morate zaljubiti.

Tessa Dare autorica je jedanaest povijesnih ljubavnih romana koji su se popeli na sam vrh liste bestsellera New York Timesa. Knjige su joj osvojile brojne nagrade uključujući i prestižnu nagradu RITA udruge američkih pisaca ljubavnih romana. Prevedene su na više od deset svjetskih jezika. Magazin Booklist proglasio ju je “novom zvijezdom povijesnih ljubavnih romana.”

Živi u južnoj Kaliforniji sa suprugom, dvoje djece i parom kozmičkih mačaka.

Tessa Dare

Knjige spisateljice Dare

Seriju knjiga o primorskom mjestašcu Spindle Cove (Vretenastoj Uvali) obožavaju čitatelji širom svijeta. Svaki je roman zasebna cjelina, no uživat ćete ih čitati i kao seriju. Prva knjiga otkriva strastvenu priču o ljubavi Susanne i Bramwella.
X