Close

Jennifer Ashley

Jennifer Ashley, autorica bestselera New York Timesa i USA Todaya, putovala je i živjela posvuda po svijetu, a sada živi na jugozapadu SAD-a i piše povijesne, paranormalne i suvremene ljubavne romane kao Jennifer Ashley te krimiće pod pseudonimom Ashley Gardner.
Ova plodna autorica osvojila je mnogobrojne nagrade, od kojih su najpoznatije RITA, Golden Quill, RT Reviewer’s Choice i Prism. Jenniferini romani dosad su prevedeni na francuski, njemački, španjolski, nizozemski, norveški, mađarski, talijanski, tajlandski i druge jezike.

Najviše od svega, Jennifer uživa u pisanju i čitanju, no ima i razne hobije, kao što su kuhanje, planinarenje, sviranje flaute i gitare, slikanje te izrađivanje kućica za lutke.

Jennifer Ashley

Knjige spisateljice Ashley

Junaci izuzetno plodne i svestrane autorice Jennifer Ashley u seriji o braći Mackenzie, zgodni su, crvenokosi, visoki i kršni, dominantni, problematični i naglašeno seksipilni lordovi iz Škotskog Visočja, koji žare i pale visokim krugovima engleskog i škotskog viktorijanskog društva. Neke ih žene nalaze neodoljivima zbog opasne energije kojom zrače i skandaloznih priča koje o njima kolaju, druge ih se pak boje. Samo snažne žene mogu osvojiti srce tih neotesanih gorštaka koji se bez obzira na svoje aristokratsko podrijetlo ne znaju baš pristojno ponašati u društvu dama. Srećom, prave žene znaju prepoznati i cijeniti ono što se krije iza fasade grubih muškarčina koji su, doduše, fenomenalni u krevetu, ali i veoma zatvoreni i ranjivi…
X