Close

Courtney Milan

Za razliku od svojih kolegica, Courtney Milan se umjesto diplome iz engleske književnosti ponosi diplomom iz teorijske fizike i kemije.
Njezine su knjige nekoliko puta bile na listi bestsellera New York Timesa i USA Todaya. Bila je finalistica na nagradu RITA i nominirana za nagradu za najbolji prvi povijesni romantični roman od RT Reviewer’s Choicea.

Drugi joj je roman izabran za najbolji roman 2010. u izboru magazina Publishers Weekly.
Trenutno živi na Stjenjacima s mužem, psom i mačkom.

Za razliku od naše prve tri autorice, Courtney Milan radnju svojih romana smješta u doba industrijalizacije Engleske. Njezine su junakinje snaže i samostalne žene, prethodnice današnjih feministica, koje su osvojile srca članova ozloglašenog Bratstva ljevorukih. Oni su neodoljivo šarmantni i socijalno osviješteni pripadnici aristokracije koji se unatoč svojem položaju i tadašnjem društvenom ozračju bore za prava žena, no istodobno su i pravi, dominantni muškarci koji junakinje ovih romana obaraju s nogu strastvenim poljupcima i vatrenim dodirima.

Courtney Milan

Knjige spisateljice Milan

Courtney Milan smješta junke svojih romana u šezdesete godine 19. stoljeća, u doba industrijalizacije Engleske. Predstavljamo je prvom knjigom Rat vojvotkinja koja predvodi seriju o Naopakoj braći čija su srca osvojile snaže i samostalne žene, prethodnice današnjih feministica.
X
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrati se u webshop
      Troškovi dostave