Close

Rat vojvotkinja

59,00kn

Prijevod: Tamara Bagarić

ISBN: 978-953-58457-2-0
Format: 14 x 20 cm
Broj stranica: 320

SKU: K03 Kategorija: Oznaka: Product ID: 962

Opis

Ljubav je ponekad neočekivana, no ovoga je puta ona postaje oružje u ratu

Minerva Lane tiha je djevojka s naočalama kojoj na balovima nitko ne prilazi, no ona želi da tako ostane zauvijek. Razlog je jednostavan – kad je posljednji put bila u središtu zbivanja, sve je pošlo po zlu, štoviše, dogodila se takva tragedija da je morala promijeniti ime kako bi pobjegla od skandalozne prošlosti.

Zato ona želi biti neugledna djevojka koju nitko ne zove na ples, no jednako tako joj nitko niti ne gazi po nogama. Ni zgodan vojvoda koji je upravo stigao u grad ne može je pokolebati u želji za anonimnošću.

No ono što će dobiti jest neželjena pozornost.

Robert Blaisdell, vojvoda od Clermonta, iskusan je muškarac kojeg je teško zavarati, pa kad mu Minnie prizna svoje namjere, on odmah shvati da se iza neupadljivog držanja i naočala skriva nešto potpuno drukčije.

Kako i sam ima tajne, trudi se otkriti njene prije nego što ona stigne do njegovih, no ovoga je puta u toj naizgled stidljivoj gospođici našao ravnopravnog protivnika.

Pročitajte recenzije ove knjige s uglednih hrvatskih blogova:

KLJUČ ZA KNJIGU

http://kljuczaknjigu.blogspot.hr/2016/06/reviewrecenzija-courtney-milan-duchess.html

ŽIVOT KNJIGOHOLIČARKE

http://zivotknjigoholicarke.blogspot.hr/2017/03/recenzija-rat-vojvotkinja.html?m=1

 

Dodatne informacije

Težina 0.40 kg
Serijal

1 recenzija za Rat vojvotkinja

 1. Naklada Neptun

  “Rat vojvotkinja odličan je, inteligentan roman za odrasle žene, ali i romantična priča za djevojke koje još vjeruju u bajke.  Preporučujem ga od srca!”

  – Jill Mackenzie, InD’tale Magazine

  “Courtney Milan piše o nečemu puno važnijem od ‘obične ljubavne priče’ – ona pomiče granice žanra u zanimljivim i začudnim smjerovima i bavi se najvažnijim aspektima međuljudskih odnosa. Njezini su likovi zreli, formirani ljudi, ali i složeni, čudni i oštećeni na posve neočekivani način – baš kao i mi koji živimo izvan knjiga. ~ Radish Reviews

  “Rat vojvotkinja je krasan roman – pametan, dirljiv, duhovit, seksi i silno romantičan. Smjesta ga pročitajte! Sve ostale obveze mogu pričekati, vjerujte mi.” ~ Smart Bitches, Trashy Books

  “Svaki novi roman Courtney Milan povod je za slavlje: njezini zanimljivi, složeni likovi, u kombinaciji s okrepljujuće originalnim zapletom, pravo su osvježenje u žanru koji prečesto igra na sigurno.” ~ RT Book Rewiews

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrati se u webshop
   Troškovi dostave