Close

Prkosna nasljednica

79,00kn

Prijevod: Tamara Bagarić

ISBN: 978-953-58457-8-2
Format: 14 x 20 cm
Broj stranica: 360

SKU: K09 Kategorija: Oznaka: Product ID: 964

Opis

Jane Fairfield ništa ne polazi za rukom. Ona će u društvu uvijek reći pogrešnu stvar i pritom odati previše. Odijeva oprave koje prkose stilom i nisu po najnovijoj modi, iako su vrlo skupe.

Na njezinu žalost, ni ogroman miraz ne može je spasiti od ismijavanja i ogovaranja. No, ona upravo to i želi – učiniti sve, čak i po cijenu poniženja, kako se ne bi udala, te tako spasila svoju sestru.

Oliver Marshall, s druge strane, sve mora činiti prema pravilima, jer on je nezakoniti sin vojvode. Odrastao je u skromnim uvjetima, no ima velike ambicije. Svaki pogrešan korak vratit će ga u glib iz kojega se spasio i ciljevi će mu ostati nedostižni. Pogrešne žene zadnja su stvar koja mu treba u životu, a pogotovo ako se u njih i zaljubi.

Unatoč svemu, postoji nešto u hrabroj i ljupkoj Jane čemu ne može odoljeti, čak i ako je to pogubno za oboje…

Pročitajte recenzije ove knjige s uglednih hrvatskih blogova:

KLJUČ ZA KNJIGU

http://kljuczaknjigu.blogspot.hr/2017/09/recenzija-courtney-milan-prkosna.html

 

Dodatne informacije

Težina 0.42 kg
Serijal

1 recenzija za Prkosna nasljednica

 1. Naklada Neptun

  “Znate za one knjige od kojih se teško rastajete, ne zato što nisu ispunile vaša očekivanja, nego upravo zato što su vam pružile točno ono što ste htjeli pa ste tužni kad iz završite? Prkosna nasljednica je baš takva knjiga. Nakon nje želite još danima uživati u osjećajima koje ostavlja za sobom, prije nego što se primite neke druge knjige.”
  ~ Relam of Romance

  “Courtney Milan piše o nečemu puno važnijem od ‘obične ljubavne priče’ – ona pomiče granice žanra u zanimljivim i začudnim smjerovima i bavi se najvažnijim aspektima međuljudskih odnosa. Njezini su likovi zreli, formirani ljudi, ali i služeni, čudni i oštećeni na posve neočekivani način – baš kao i mi koji živimo izvan knjiga.”
  ~ Radish Reviews

  “Ovo je divan, angažiran roman koji ljubitelji romanse ne bi smjeli propustiti.”
  ~ The Romance REviews

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrati se u webshop
   Troškovi dostave