Close
Intervju s Elle Kennedy
Romani Elle Kennedy iz serijala Off-Campus osvojili su mnoga srca čim su njezini mladi, perspektivni i zgodni hokejaši u našem izdanju doklizili na police čitatelja kako u Hrvatskoj, tako i šire. Donosimo vam intervju s autoricom najtraženijih romana iz new adult žanra, u kojemu je na Goodreadsu progovorila o svom omiljenom liku iz spomenutog serijala, suradnjama s drugim autorima i plodovima tih druženja, te podijelila s čitateljima pokoji savjet o tome kako pronaći ljubav svog života.

Pitanje: Je li tvoje iskustvo s fakulteta bilo imalo slično događajima u Pogodbi?

EK: Kad bi barem bilo! Nažalost, za mene nije bilo nikakvih seksi hokejaša- no vjerujem da bi moj život bio puno zabavniji da je u njemu bio pokoji Garrett Graham!

Pitanje: Volimo čitati ljubavne romane, no ponekad nas oni navode na nerealne nade i očekivanja. Imaš li pokoji savjet kako naći pravu ljubav izvan stranica knjige?

EK: Oh, Bože. Ovo je teško pitanje. Ja nekako mislim da ljubav uvijek pronađe nas, i to obično kada je najmanje tražimo. No mislim da je najvažnije zapamtiti da veza u stvarnom životu nikada neće izgledati kao u ljubavnim romanima. Treba biti spreman na kompromise!

Pitanje: Koji su te autori najviše inspirirali dok si odrasla?

EK: Velika sam obožavateljica Stephena Kinga i njegove darovitosti za stvaranjem jedinstvenih univerzuma i priča s likovima koji kao da oživljavaju pred čitateljem. Isto tako, volim Danielle Steel- njezini su ljubavni romani nevjerojatni. Mislim da posjedujem sve njezine knjige.

Pitanje: Nema riječi kojima bismo opisali koliko su tvoji romani fantastični i komični. Koja je tvoja tajna za osvajanjem čitatelja odmah na prvoj stranici?

EK: Ja mislim da se radi o kombinaciji više stvari. Priče trebaju imati čvrste temelje, ali i nešto čime će čitatelju privuči pažnju. Kao čitatelj, obično već nakon prvih nekoliko stranica mogu zaključiti hoće li mi knjiga koju čitam biti zanimljiva. Mislim da je ključ u tome da knjigu počnete pisati na pravome mjestu i da čitatelja uvučete u priču dovoljno da poželi okrenuti stranicu.

Pitanje: Kad bi mogla napisati ljubavni roman o liku koji se temelji na tvojim osobinama, kakav bi bio naslov tog romana? Gdje bi se radnja odvijala i u koga bi se zaljubila?

EK: Jao, Bože. Vjerojatno bih sebe uvrstila u povijesni ljubavni roman – bila bih pristojna djevojka sa prikrivenom divljom stranom, a moj junak bio bi neki nevaljali vojvoda koji bi poticao tu moju divlju stranu. Naslov… nemam pojma. Grozna sam u izmišljanju naslova.

Pitanje: Elle, tvoje knjige uvijek su nevjerojatno komične. Što inspirira tvoj humor? Što tebe najviše nasmijava?

EK: Kad se radi o izmišljanju smiješnih scena, pomažu mi prijatelji i obitelj. Puno komičnih scena koje se pojavljuju u knjigama inspirirano je pravim događajima i razgovorima. I ja sam inače jako sarkastična osoba, pa se taj moj sarkazam ponekad očituje u likovima.

Pitanje: Dakle, kad bi morala izaći s jednim od Off-Campus hokejaša, kojeg bi izabrala?

EK: Uvijek sam govorila kako sam ja tim Garrett, no mislim da se u međuvremenu Dean popeo na prvo mjesto. Ima nešto u načinu na koji je umišljen, a istodobno ranjiv i ponajviše humorističan što me jednostavno osvaja. A i ne škodi pokazati se u društvu nekoga tko izgleda savršeno poput njega.

X
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrati se u webshop
      Troškovi dostave