Close

Pogodak

109,00kn 99,00kn

Prijevod: Tereza Milić

ISBN: 978-953-8126-07-9
Format: 14 x 20 cm
Broj stranica: 358

SKU: K17 Kategorija: Oznaka: Product ID: 984

Opis

On zna zabijati pogotke – i na klizalištu, i izvan njega…

Allie Hayes je u krizi. Uskoro će diplomirati, a još nema pojma čime se želi baviti nakon koledža. Da stanje bude još gore, ne prestaje je boljeti srce nakon nedavnog prekida dugogodišnje veze. Divlji, neobavezni seks definitivno nije rješenje za njezine probleme, no seksi hokejaškoj zvijezdi Deanu Di-Laurentisu nemoguće je odoljeti. Ali samo jedanput, jer, premda je Allieina budućnost nesigurna, u njoj sigurno nema mjesta za tog kralja jednonoćnih avantura.

…no razmetljivo upucavanje nije
dovoljno za osvajanje njezina srca.

Dean uvijek dobije sve što želi. Djevojke, ocjene, djevojke, priznanje, djevojke… Ukratko – on je ženskar. I nijedna žena dosad nije uspjela odoljeti njegovu šarmu. Sve do Allie. U samo jednoj noći strastvenog seksa ta ga je vatrena plavuša uspjela oboriti s nogu – i sada želi da budu samo prijatelji? Nema šanse. Nije gotovo dok on ne kaže da je gotovo. Dean kreće u neumoljivi osvajački pohod, no kad mu dramatične promjene protresu život, on se zapita je li možda vrijeme da prestane razmišljati samo o pogodcima… i počne stremiti ljubavi.

Dodatne informacije

Težina 0.44 kg
Serijal

1 recenzija za Pogodak

  1. Naklada Neptun

    “I… Elle Kennedy opet postiže pogodak! Ovo je tako romantično štivo; smijeh, nesvjestica, dirljivi trenutci, Pogodak ima sve to i još ponešto! Ponovno je napisala duhoviti ljubavni roman koji ćete dugo pamtiti.”
    ~ Katy Evans, autorica bestelera New York Timesa

    “Baš kad sam pomislila da ova serija ne može biti bolja, dobili smo još jedan fantastični nastavak ove pametne, seksi, besprijekorno napisane serije o suprotnostima koje se privlače.”
    ~ Natasha Is a Book Junkie

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

X